top of page

EST

2016

WAPRO OY

KORUHOIDON ASIANTUNTIJA-EXPERT PÅ SMYCKESVÅRD

JÄLLEENMYYJIEN TILAUKSET NYT MEIDÄN NETTISIVUJEN KAUTTA!

MIKÄ WAPRO?

Wapro on myynti- ja markkinointi yritys, joka keskittyy korualaan. Pyrimme auttamaan ja tukemaan asiakkaittemme myyntitapahtumaa lopullisille asiakkaille.

 

Pääosa myynnistä on korujen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tuotteita, mutta osa liikevaihdosta tulee myös muista korualaan liittyvistä tuotteista. Waprolla on suomen yksinoikeudet maailmanlaajuiseen Connoisseurs koru ja hopeaesineiden hoitosarjaan, ja LOXin korvakorujen takaosiin.

 

Wapron markkinaetu on korualan rautainen ammattitaito. Nan Björklöfillä on korusepän tutkinto ja kymmenien vuosien työura sekä tehdas, että myyntipuolella. Hänen kontaktiverkosto on Suomen ja Skandinavian kattava.

Wapro är ett försäljnings- och marknadsföringsföretag som i första hand koncentrerar sig på smyckebranschen.

Vårt mål är att hjälpa och stöda våra kunder i försäljningsskedet gentemot konsumenterna.

 

Huvuddelen av försäljningen är produkter för skötsel och uppdatering av smycken men en del av verksamheten kommer även att beröra andra produkter.

Wapro har ensamrätt i Finland till Connoisseurs -serien gällande skötsel av smycken och silverföremål. Dessutom har företaget även ensamrätt till LOX - snurrebussar för örhängen.

 

Wapros marknadsfördel är även den yrkeskunskap som finns inom branschen.

Smyckesmeden Nan Björklöf har en lång arbetserfarenhet både inom smyckeproduktion och försäljning. Hennes kontaktnät täcker både Finland och Skandinavien.

About
OLE YHTEYDESSÄ MEIHIN!

KIITOS YHTEYDENOTOSTASI! 

Contact
bottom of page